ShippingWatch

DFDS: LNG-udspil godt men ikke tilstrækkeligt

Godt at EU anderkender problemet og vil træde til for at finde en løsning, men det er stadig urealistisk at opfylde de nye krav til skibenes udledning af svovl, siger DFDS i en kommentar til EUs LNG-udspil.

DFDS er på den ene side glad for, at EU aktivt vil forsøge at sparke et europæisk LNG-netværk i gang. EU-kommissionens transportkommissær Siim Kallas siger i dag til ShippingWatch, at der skal handling til for at få et af de stort opslåede mijøprojekter inden for den maritime sektor, LNG som fuel, skudt i gang. Derfor vil Kommissionen til august fremlægge en køreplan for, hvordan projektet for alvor kan komme på skinner. En del af udspillet bliver ifølge ShippingWatchs oplysninger også af finansiel karakter: Dermed vil EU gøre det mere attraktivt at investere i LNG-stationer på havnene og for redernes vedkommende at bruge LNG som alternativ.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

CMA CGM forventer kraftigt fald i fragtraterne

Udsigterne for containermarkedet ser noget mere dystre ud i den kommende tid, vurderer franske CMA CGM. Containerrederiet noterede dog stadig vækst på både top- og bundlinje i tredje kvartal.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs