ShippingWatch

Blue Water Shipping lander stort samarbejde med krydstogt-gruppe

Med en ny aftale skal Blue Water Shipping blandt andet håndtere distribution og lagerdrift for den store krydstogt-gruppe Holland America Group i USA.

Foto: Blue Water Shipping

Esbjerg-baserede Blue Water Shipping har landet et stort samarbejde med Holland America Group, HAG, der blandt andet dækker krydstogtselskaberne Princess Cruises, Holland America Line, Seabourn og P&O Australia.

Med den nye aftale skal Blue Water Shipping stå for bl.a. ordrestyring, distribution, oplagring og tørgods, køle- og fryseleverancer til selskaberne og de 36 krydstogtskibe, de driver.

"Vi er glade for det nye partnerskab og stolte over endnu en gang at tage et skridt videre i krydstogtindustrien sammen med vores mangeårige kunde. Holland America Line var vores første krydstogtkunde tilbage i 1999, og vi har begge opnået positiv udvikling gennem det tætte partnerskab," siger Blue Waters stifter og formand, Kurt Skov, i en meddelelse.

Arbejdet i den nye aftale vil være centreret omkring HAG's hoveddistributionscenter, som ligger i Florida.

Blue Water Shipping og Danwind vil installere vindmøller i joint venture

Blue Water Shipping tager første skridt i canadisk ekspansion 

Blue Water udpeger Ørsted-chef som direktør for grønne produkter i USA 

Mere fra ShippingWatch

Blackrock bliver storaktionær i Borr Drilling

Den multinationale kapitalforvalter ejer nu i alt 5,67 pct. af aktierne i Borr Drilling. Aktiekøbet kommer samme dag, som Borr Drilling har solgt tre rigge under bygning for at styrke selskabets pressede økonomi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs