ShippingWatch

Blue Water Shipping tager første skridt i canadisk ekspansion

Overtagelsen af Frieghtway Interntional giver Blue Water Shipping et fodfæste på det canadiske marked for reefer-transport, og den danske virksomhed har kig på yderligere ekspansion i Canada.

Foto: PR / Blue Water Shipping

Med overtagelsen af den canadiske familievirksomhed Freightway International går Blue Water Shipping efter at etablere et brohoved på det nordamerikanske marked for reeferservice. Freightway International er hjemmehørende i St. Johns i Newfoundland og er specialiseret i at betjene fiskeindustrien.

“At få egne faciliteter og kontor i Canada er et betydningsfuldt skridt for Blue Water. Det gør det muligt for os at udvide vores nuværende udbud af services til det canadiske marked. Og med overtagelsen af Freightway International opnår vi et solidt fodfæste i et for os vigtigt segment," siger Frank Madsen, der er Global Director Reefer Sea hos Blue Water Shipping i en meddelelse

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Mens Maersk opjusterede, gav MSC-topchef Søren Toft en forklaring på containermarkedets dårlige service på shipping-konference i London. Kampen om de klimavenlige brændstoffer skærpes, og grønne pollitikere vil have LNG fjernet fra EU-liste.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs