ShippingWatch

Maersk vil udvide sit luftfragtselskab og have flere fly

Luftfragtselskabet Star Air, der er ejet af Maersk, skal være med til at løfte gruppens palette af logistikløsninger. Det kræver en større kapacitet, og i første omgang er der tale om en udvidelse med et til to fly, fortæller selskabets nye CEO Peter Corfitsen i et interview til ShippingWatch.

"Det vil kræve, at vi får yderligere kapacitet ind, når vi skal begynde at dække behovene fra Maersks kunder," siger Star Airs nye CEO, Peter Corfitsen. | Foto: Star Air /PR

Maersk vil udvide porteføljen af transportprodukter, og derfor skal selskabets luftfragtselskab Star Air fremover være med til at tilbyde Maersks kunder transport gennem luften.

Til at føre den plan ud i livet har Star Air for nyligt udpeget en ny mand i spidsen. 1. maj overtog Peter Corfitsen rollen som adm. direktør fra Søren Graversen, der forlod selskabet efter 13 år som topchef.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Tradelens håber snart at få store Maersk-rivaler endeligt ombord

Hapag-Lloyd og ONE glimrer ved deres fravær på den digitale platform Tradelens, selvom de for to år siden meddelte, at de ville gå med. "Vi er håbefulde om, at de meget snart vil tilslutte sig," siger Tradelens-chef Mike White. Hapag-Lloyd venter at træffe en endelig beslutning inden længe.

Scandlines henter ny topchef fra bryggeri

Scandlines skifter ud på topchefsposten. Efter mere end ti år i spidsen for rederiet stopper Søren Poulsgaard Jensen som adm. direktør. Afløseren er hentet i Royal Unibrew.

Maersk-satsningen Tradelens har taget hul på kinesisk udrulning

Maersk og IBM's digitale satsning Tradelens har allieret sig med statsejet kinesisk selskab om en udrulning i Kina for at få kinesiske importører og eksportører ombord. Kina er et kritisk marked for platformen, som der fra Esplanaden ventes klar vækst fra i år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs