ShippingWatch

Kvindelige direktører er i overtal hos Svitzer i København

Man skal lede meget længe efter en kvindelig leder i dansk shipping. Men ikke hos Svitzer, hvor fire ud af syv direktører i København er kvinder. "Jeg har aldrig følt mig som hverken bannerfører eller offer," siger CCO Lise Demant til ShippingWatch.

"Jeg tror måske, at jeg tidligere i min karriere havde et lidt større behov for at købe nogle fine Hugo Boss- jakkesæt, og jeg prøvede at passe lidt mere ind," siger Lise Demant, CCO i Svitzer, der i dag gerne iklæder sig både farvestrålende tøj og glitter, fordi det gør hende i bedre humør. | Foto: PR

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Maersks position som verdens største er ved at lakke mod enden, Wärtsilä afskrev et af fremtidens brændstoffer, Ever Givens manager frygtede negativ omtale efter Suez-hændelse - alt sammen i en uge, hvor det også kom frem, at BW-dominerede Navigator overtager Ultragas i stor handel.

Store shippingselskaber spiller på forskellige heste i klimaræset

Der er brint, LNG og ammoniak, og så er der også metanol og LPG – Buddene er mange, når man spørger store spillere som Maersk, Ardmore, Exmar og Shell om deres bud på fremtidens brændstof og teknologier. Alle er dog enige om, at det er nødvendigt at gøre noget nu.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs