ShippingWatch

Danske Rederier bakker op om ny forskningsalliance

En ny alliance mellem danske brancheorganisationer, der ifølge Berlingske kræver flere midler til naturvidenskabelig forskning, får stor opbakning fra Danske Rederier. "Enormt vigtigt, at staten øger midlerne," lyder det til ShippingWatch.

Foto: PR.

Allerede inden en ny regering er faldet på plads, er Danske Rederier kommet ét skridt tættere på det, direktør Anne H. Steffensen under valgkampen udråbte som redernes vigtigste ønske til en ny regering: Flere penge til forskning i klimaløsninger.

En ny alliance anført af Dansk Industri og Dansk Metal presser nemlig på for at få øget bevillinger til naturvidenskabelig og teknisk forskning. Og nu tegner der sig ifølge Berlingske også et politisk flertal bag at skrue op for den tekniske forskning.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

CBS lancerer bestyrelses-uddannelse for shipping

Med støtte fra en række profilerede navne fra shippingindustrien er halvdelen af pladserne på det første modul af CBS’ nye Blue Board Leadership Programme allerede besat. Bestyrelsesformand for BW Group, Andreas Sohmen-Pao, er blandt underviserne.

Markant fald på vej i eksporten fra Kina til USA

Efterspørgslen i USA flytter sig fra varer til services, og det giver lavere import af kinesiske varer til USA, vurderer logistikchefer. Data fra Kina bekræfter, at ordrebeholdningen falder hos kinesiske virksomheder.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs