ShippingWatch

Christiansborg lægger op til nyt maritimt partnerskab

I det, der af partileder Mette Frederiksen (S) blev betegnet som den sidste ordentlige debat, inden der for alvor går valgkamp i den, lagde hun, finansminister Kristian Jensen og DF's partileder Kristian Thulesen Dahl op til et nyt partnerskab med den maritime industri.

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

"Der er en kæmpe risiko for, at valgkampen kommer til at handle om, hvordan vi skal bruge pengene og ikke, hvordan vi tjener dem. Det her var måske den sidste ordentlige debat, inden det går løs," lød det fra Socialdemokratiets partileder Mette Frederiksen til Danske Martimes årsmøde torsdag eftermiddag.

Dermed lagde hun ikke skjul på, at politikerdebatten, der blev afholdt på Nationalmuseet som en del af organisationens 100-års fødelsesdag, lægger op til det valg til Folketinget, der finder sted inden for de nærmeste uger.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs