ShippingWatch

Danmarks Skibskredit: Shipping lider fortsat under ét stort problem

En stor udfordring tynger fortsat flere segmenter i shippingindustrien, selvom den globale økonomi er i fremgang, vurderer Danmarks Skibskredit, som i første halvår så resultatet gå svagt tilbage.

Foto: Navig8

Overkapacitet belastede fortsat flere segmenter i shippingindustrien i første halvår af 2018. Sådan lyder vurderingen fra Danmarks Skibskredit, der netop har offentliggjort sin halvårsrapport.

Tank-, container-, offshore- og LPG-markedet var alle tynget af for mange skibe i søen, som var med til at presse markederne. Det gælder ikke mindst tankmarkedet, som ifølge shippingbanken fortsatte den "svage tendens" i første halvår.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs