ShippingWatch

Lavere nedskrivninger giver solid fremgang for Skibskreditten

Danmarks Skibskredit tjente flere penge i 2017, men banken ligger fortsat en del efter de historiske resultater.

Foto: Nordic American Tankers

Danmarks Skibskredit blev i november 2016 solgt af Nationalbanken, en gruppe danske banker og A.P. Møller-Maersk til et konsortium bestående af kapitalfonden Axcel, PFA og PKA. I det første regnskabsår efter overtagelsen stiger resultatet, men det ligger dog langt fra tidligere års overskud.

Danmarks Skibskredit havde i 2017 nettorente- og gebyrindtægter på 655 mio. kr., hvilket var 23 pct. mindre end i 2016, selv om udlånet blot faldt med godt 13 pct. til 34,5 mia. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs