ShippingWatch

Her er de første topnavne til Global Maritime Forum

Til oktober mødes 200 topfolk fra hele industrien for at diskutere de største udfordringer til Global Maritime Forum, der afholdes i Hongkong. Se de første navne her.

Foto: PR-foto/Maersk

Hongkong danner for første gang rammen om Global Martime Forum, som løber af stablen d. 3. og 4. oktober. Forummet samler traditionelt set en række prominente globale topnavne inden for shipping, både skibsredere, afskibere, politikere, ngo'ere og økonomer.

Sådan vil det også være i år. Global Martime Forum har således offentliggjort de første deltagere til årets konference, hvor temaet er "Breaking New Ground".

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs