ShippingWatch

Iran vil forsøge at sikre atomaftale med EU

Irans forhandlinger med europæiske lande om at videreføre atomaftalen vil fortsætte de næste to uger, siger landets udenrigsminister.

Foto: /Ritzau Scanpix/AFP/STR

Irans udenrigsminister, Mohammad Javad Zarif, siger, at forhandlinger om at videreføre atomaftalen med Iran vil fortsætte med de europæiske lande de næste to uger.

Selv om USA har valgt at træde ud af atomaftalen, er den stadig på sporet, siger Zarif efter et møde i Bruxelles med EU's udenrigspolitiske chef, Federica Mogherini:

"Vores møde med Mogherini var godt og konstruktivt. Vi er på den rette vej til at bevæge os fremad, mener han. Uanset hvad der besluttes, skal det bevare og garantere Irans rettigheder. Vores forhandlinger vil fortsætte i de næste to uger," siger han.

Her henviser han til møder med udenrigsministrene fra Tyskland, Frankrig og Storbritannien.

Maersk Tankers lukker ned i Iran efter Trumps atom-exit

Nye Iran-sanktioner kan øge USA's eksport af LNG

Storbank: Olieprisen kan stige til 100 dollars i 2019

Forsiden lige nu

Outsideren Zim fik større underskud i første kvartal

Containerrederiet Zim, der som et af de få er uden for en alliance, fik et større minus i første kvartal i år end året før. Tre ting får skylden fra ledelsens side, der ellers er optimistisk på grund af større fragtmængder.

MSC får overraskende godt resultat i Nordeuropa

MSC Scandinavia, der dækker vigtige områder som Rusland, Skandinavien og Østeuropa, har fremlagt et overraskende godt resultat i 2017. Selskabet er det eneste hos Maersk Lines alliancepartner, MSC, der offentliggør regnskaber.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere