ShippingWatch

Svitzer køber to skibe til flåden i Europa

Svitzer har købt to nybyggede skibe til sin flåde i Europa. Skibene skal arbejde i havne i England, Tyskland og Skandinavien og vil blive introduceret i maj og juli.

Svitzer Vale (billedet) og Svitzer Meridian er begge bygget i Tyrkiet. Foto: Svitzer

Maersk-gruppens slæbebådsrederi Svitzer har føjet to nybyggede skibe til sin europæiske flåde.

Der er tale om Svitzer Vale og Svitzer Meridian, som begge er byggede på et vært i Tyrkiet. De kommer snart på arbejde for Svitzer Europe, som dækker over en flåde på 113 slæbebåde. Det oplyser selskabet i en meddelelse.

Svitzer Vale vil blive sat ind i havnen i London i den første uge af maj, hvor skibet skal arbejde indtil juli, når Svitzer Meridian overtager opgaven. Herefter skal Svitzer Vale arbejde i Skandinavien og Tyskland.

Svitzer er en del af Transport & Logistics-enheden i Maersk-gruppen og har aktiviteter over hele verden. Den samlede flåde lyder på over 430 skibe.

Her er overblikket over Maersks fremtidige kerneforretning

Svitzer leder stadig efter fordelene ved autonom skibsfart

Forsiden lige nu

Ugens bedste på ShippingWatch

Maersk fik genskabt en del af væksten, problemerne med dårlige bunkerolie fortsatte, og en hel række af de mest velrenommerede danske rederier som Norden, Torm, DFDS og J. Lauritzen fremlagde regnskab i ugen, der gik.

Søren Skou: "Vi er blevet en vækstvirksomhed igen"

Efter et par år, der overordnet har handlet om at sælge fra og skære den fremtidige containerforretning til, mener CEO Søren Skou, at Maersk igen er en vækstforretning. Især 2019 vil vise, om han får ret.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere