ShippingWatch

Svitzer køber to skibe til flåden i Europa

Svitzer har købt to nybyggede skibe til sin flåde i Europa. Skibene skal arbejde i havne i England, Tyskland og Skandinavien og vil blive introduceret i maj og juli.

Svitzer Vale (billedet) og Svitzer Meridian er begge bygget i Tyrkiet. Foto: Svitzer

Maersk-gruppens slæbebådsrederi Svitzer har føjet to nybyggede skibe til sin europæiske flåde.

Der er tale om Svitzer Vale og Svitzer Meridian, som begge er byggede på et vært i Tyrkiet. De kommer snart på arbejde for Svitzer Europe, som dækker over en flåde på 113 slæbebåde. Det oplyser selskabet i en meddelelse.

Svitzer Vale vil blive sat ind i havnen i London i den første uge af maj, hvor skibet skal arbejde indtil juli, når Svitzer Meridian overtager opgaven. Herefter skal Svitzer Vale arbejde i Skandinavien og Tyskland.

Svitzer er en del af Transport & Logistics-enheden i Maersk-gruppen og har aktiviteter over hele verden. Den samlede flåde lyder på over 430 skibe.

Her er overblikket over Maersks fremtidige kerneforretning

Svitzer leder stadig efter fordelene ved autonom skibsfart

Forsiden lige nu

Her er ugens vigtigste overskrifter på ShippingWatch

Miljø og kommende vigtigt møde i IMO prægede ugen på ShippingWatch med spørgsmål om fremtidens miljøsyndere, og hvorvidt en højspændt miljødiskussion ender som et mislykket kupforsøg. Læs også om Maersks transformation og stort tysk opkøb af V. Group.

Pakistan lukker ned for beaching-værfter

Nye brandulykker på den pakistanske ophugningsstrand Gadani får landets myndigheder til at lukke ned for ophugning i området - blot få måneder efter, at et tidligere forbud blev ophævet. "Skibsejere burde blive holdt ansvarlige," mener NGO'en Shipbreaking Platform.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere