ShippingWatch

Otto Danielsen i plus efter første år med nye ejere

Otto Danielsen har landet et overskud i 2017. Det er det første resultat, efter at de nye ejere Jens Grønning og Søren Andersen overtog selskabet. Selskabets arbejdsområder er blevet større, siger partner Jens Grønning til ShippingWatch.

Det er gået efter planen for Otto Danielsen i selskabets første år med nye ejere ombord.

Da Jens Grønning og Søren Andersen kort før årsskiftet 2016/2017 overtog det gamle danske rederiselskab og -navn, var planen at lave en såkaldt boutique asset management forretning med fokus på skibsinvesteringer til private equity fonde og andre investorer med appetit på egenkapital investeringer samt at få selskabet selv til at tjene penge.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs