ShippingWatch

To danske shippingprofiler køber Otto Danielsen A/S

De to tidligere kolleger og direktører Jens Grønning og Søren Andersen har købt det forhenværende mæglerhus og rederi Otto Danielsen A/S, der bliver et rådgivningsselskab. "Et særligt fint samarbejde," lyder det fra Jens Grønning til ShippingWatch.

De har kendt hinanden, siden de arbejdede sammen i 1990'erne i det nu lukkede Knud I. Larsen, der gik i betalingsstandsning og senere blev overtaget af Tschudi & Eitzen i Norge. Siden da har deres veje bevæget sig rundt i shippingbranchens forskellige segmenter og har ramt både container, produkt- og kemikalietank, multipurpose og RoRo.

Nu er de gået sammen om at overtage det tidligere mæglerhus og multipurpose/container-rederi Otto Danielsen grundlagt i 1944. De to, nu partnere og ejere af Otto Danielsen, er Jens Grønning, der blandt andet er tidligere CEO for Team Tankers, tidligere Eitzen Chemical, og United Arab Chemical Carriers, og Søren Andersen. Sidstnævnte har siddet som Commercial Director i Tschudi Gruppen fra 2003-2014, herunder som CEO for Otto Danielsen i perioden 2005 til 2014, og han har blandt andet tidligere været leder af Knud I. Larsens containerforretning.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Maersk og 22 andre rederier fik bøder af Sydkoreas konkurrencemyndighed, tank- og tørlastrederiet Norden vil stadig købe ”sorte” skibe, og Hafnia kan få svært ved at finansiere skibskøb fra konkurrent.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs