ShippingWatch

Singapore afsætter millioner til fire maritime fokuspunkter

Singapores havnemyndigheder ruller i løbet af de kommende måneder et nyt maritimt program ud, hvor 100 mio. Singapore dollars er afsat til fire maritime initiativer, skriver flere medier.

Foto: Bloomberg

Myndighederne i Singapore skyder løbende penge ind i østatens shippingsektor, og nu er det nyeste projekt kommet frem.

Maritime and Port Authority of Singapore (MPA) har i løbet af de næste par kommende måneder planer om at investere 100 mio. Singapore dollars (456 mio. kroner) i fire forskellige initiativer. Det skriver flere medier.

Det første initiativ, pengene skal bruges på, er at skabe en "effektiv og intelligent havn." Det andet punkt er smarte skibe, det vil sige autonome skibe og autonome havneoperationer.

Derudover skal pengene gå til lave bedre systemer til styring af shippingtrafikken. Ligesom pengene også er afsat til at lave skabe mere effektiv maritime sikkerhed i havnen.

Singapores nye maritime plan skal skabe tusindvis af job 

Singapore i ny salgsrekord af bunkerolie 

Singapore skyder flere millioner i styrket LNG-bunkering 

Mere fra ShippingWatch

Ugens vigtigste historier på ShippingWatch

Dansk frigat dræbte fire formodede pirater i Guinea, Dan-Bunkering sagen fortsatte i Odense, stor millionregning endte hos Lauritzen, og IMO afholdt klimamøde i en uge, hvor ShippingWatch gjorde status på et hektisk tredje kvartal for containerrederne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs