ShippingWatch

Singapore afsætter millioner til fire maritime fokuspunkter

Singapores havnemyndigheder ruller i løbet af de kommende måneder et nyt maritimt program ud, hvor 100 mio. Singapore dollars er afsat til fire maritime initiativer, skriver flere medier.

Foto: Bloomberg

Myndighederne i Singapore skyder løbende penge ind i østatens shippingsektor, og nu er det nyeste projekt kommet frem.

Maritime and Port Authority of Singapore (MPA) har i løbet af de næste par kommende måneder planer om at investere 100 mio. Singapore dollars (456 mio. kroner) i fire forskellige initiativer. Det skriver flere medier.

Det første initiativ, pengene skal bruges på, er at skabe en "effektiv og intelligent havn." Det andet punkt er smarte skibe, det vil sige autonome skibe og autonome havneoperationer.

Derudover skal pengene gå til lave bedre systemer til styring af shippingtrafikken. Ligesom pengene også er afsat til at lave skabe mere effektiv maritime sikkerhed i havnen.

Singapores nye maritime plan skal skabe tusindvis af job 

Singapore i ny salgsrekord af bunkerolie 

Singapore skyder flere millioner i styrket LNG-bunkering 

Mere fra ShippingWatch

Søren Skou forventer at investere op mod 4,5 mia dollar årligt

Maersk har sat nyt mål for den investerede kapital frem mod 2025, hvor selskabet forventer at kunne hente over 12 pct. i afkast. I den forbindelse forventer selskabet at investere i omegnen af 4,5 mia. dollar årligt, siger CEO Søren Skou til Ritzau Finans.

Græsk skibsejer ser ind i de højeste rater i årevis

Skibsejeren Danaos Corporation er ligesom containerrederierne begunstiget af en aktuel opturen med høje rater og efterspørgsel. Raterne på at leje skibe er steget til niveauer, der ikke er set i mindst ti år, lyder det fra topchef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs