ShippingWatch

Torben Janholt tilbage som CEO i tørlastrederi

Tidligere CEO i J. Lauritzen Torben Janholt har fået en ny post som chef i et tørlastrederi.

Danske Torben Janholt er blevet CEO for det Oslo-noterede tørlastrederi Pioneer Marine, der er registreret på Marshall Islands og har haft hovedkontor i Singapore.

Den tidligere CEO for J. Lauritzen og formand for Danske Rederier skal stå i spidsen for rederiet, der driver en flåde på i alt 16 tørlastskibe fordelt på 14 handysize, en handymax og en supramax.

Torben Janholt havde egentlig først sagt nej tak

Torben Janholt har siddet i bestyrelsen for Pioneer Marine siden 2013, samme år som han forlod J. Lauritzen, men bliver nu også en del af den daglige ledelse.

"Vi er glade for at få Torben Janholt ansat i en udvidet rolle som CEO. Han kommer med omfattende viden om Pioneer, og hans erfaring med ledelse i industrien er der ingen paralleller til," siger Bradley Dietz, der er independent director i Pioneer Marine, i en meddelelse.

Selskabet har samtidig udnævnt en ny CFO, som er Korinna Tapaktsoglou.

J. Lauritzen navigerer efter at tingene ikke bliver bedre

Janholt: Dansk shipping sejler mod gylden fremtid

Torben Janholt fortsætter inden for shipping

Forsiden lige nu

Søfartens Ledere fusionerer med Lederne

Navigatørernes fagforening Søfartens Ledere fusionerer med Lederne fra 1. juli og skifter navn til Lederne Søfart. "Vi kan komme ind hos dem og forblive en selvstændig organisation," siger formand Bjarne Cæsar Jensen til ShippingWatch.

Dansk oliechef: Olieprisen påvirker ikke vores investeringer

De høje oliepriser har ingen betydning for de fremtidige investeringer fra Ineos side, fortæller chefen for det nye, danske selskab. Han spår i stedet om en fremtid, hvor olieprisen hverken vil være høj eller lav, da den hurtige skiferproduktion vil kunne holde prisen i skak.

Singapores terminalgigant vokser knap 10 procent

Singapores store terminalgruppe PSA voksede med 9,8 pct. i 2017 målt i forhold til 2016, når man måler på antallet af håndterede containere. Ny teknologi og usikkerhed præger de kommende år, lyder det fra formand og CEO for PSA, Tan Chong Meng.

Seneste Tørlast

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere