ShippingWatch

Torben Janholt havde egentlig først sagt nej tak

Den tidligere J. Lauritzen CEO Torben Janholt havde ikke regnet med, at han skulle være den øverste direktør for et tørlastrederi igen. Men et åbenlyst ledelsestomrum og hovedaktionærens insisteren overbeviste den nu 70-årige shippingmand.

Foto: PR-foto

Torben Janholt havde egentlig regnet med, at hans karriere efter pensioneringen hos J. Lauritzen for fire år siden skulle formes af en vifte af bestyrelsesposter med base i JustWaters enmandskontor i Hellerup.

Men med dagens meddelelse om, at den tidligere CEO for J. Lauritzen nu skal være øverste direktør for tørlastrederiet Pioneer Marine, er det kun den sidste del, der holder stik.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Tradelens håber snart at få store Maersk-rivaler endeligt ombord

Hapag-Lloyd og ONE glimrer ved deres fravær på den digitale platform Tradelens, selvom de for to år siden meddelte, at de ville gå med. "Vi er håbefulde om, at de meget snart vil tilslutte sig," siger Tradelens-chef Mike White. Hapag-Lloyd venter at træffe en endelig beslutning inden længe.

Scandlines henter ny topchef fra bryggeri

Scandlines skifter ud på topchefsposten. Efter mere end ti år i spidsen for rederiet stopper Søren Poulsgaard Jensen som adm. direktør. Afløseren er hentet i Royal Unibrew.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs