ShippingWatch

Christian Stadil: Fuld tillid til Thorco Shipping

Thorco Shipping kom ud af 2015 med plus på den ordinære drift, skriver rederiet efter oplysninger om, at ejerne, Stadil-familien, har været nødt til at tilføre virksomheden mere egenkapital.

Thorco Shipping kom gennem 2015 med et positivt resultat på de ordinære shippingaktiviteter trods fortsat vanskelige markedsvilkår. Det skriver rederiet i en pressemeddelelse efter en artikel i denne uge på Finans om, at et lån på 250 millioner kroner ydet i 2014 af rederiets ejer, Stadil-familiens Thornico-koncern, er blevet konverteret til egenkapital i virksomheden.

"Thorco Shipping A/S er en del af det globale konglomerat Thornico, der omfatter omkring 120 virksomheder inden for en bred vifte af industrier, og som giver finansiel styrke og sikkerhed, når markedet er ustabilt. I oktober 2015 konverterede Thornico derfor et lån til Thorco Shipping for at styrke balancen," skriver rederiet.

Christian Stadil, ejer og CEO i Thornico, understreger i meddelelsen, at Thornico har fuld tillid til Thorco Shipping og derfor hjalp til, da det var nødvendigt.

Thorco investerer i en stribe nye skibe

Thorco Shippings ambitioner understreges af en række investeringer i skibe i løbet af de seneste år, herunder et nybygningsprogram i Japan på 10 skibe, skriver rederiet.

Stadil tilfører Thorco Shipping mere egenkapital

"Det er helt klart et godt tidspunkt at købe skibe på"

Thorco Shipping har undladt at nedskrive flåden i to år

Stadil-familien lånte Thorco en kvart mia kroner

Forsiden lige nu

Sådan vil Maersk overbevise investorerne

Topledelsen i Maersk leverer i dag tirsdag sit bud på de kommende års strategi for kerneforretningen Transport & Logistics. Det sker over for en bred kreds af investorer og analytikere på en kapitalmarkedsdag. Se strategien her.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere