ShippingWatch

Janholts rederi: Ringe tørlastmarked minder om 2016

Selv om første halvår gav "ubehagelige minder" om dårligere tider for år tilbage, formåede Pioneer Marine, der har Torben Janholt som topchef, at øge overskuddet.

Foto: Pioneer Marine

Pioneer Marine med danske Torben Janholt i spidsen formåede i andet kvartal at øge resultatet, selvom raterne gav "ubehagelige minder om 2016".

Tørlastrederiets havde i andet kvartal en nettoindtjening på 2,2 mio. dollars. Det er en fordobling fra samme periode sidste år. Til gengæld faldt det justerede driftsresultat fra 2,3 mio. dollars mod 5,8 mio. dollars i andet kvartal sidste år, mens omsætningen dalede fra 16,7 mio. dollars til 13,2 mio. dollars, fremgår det af et urevideret regnskab.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Tradelens håber snart at få store Maersk-rivaler endeligt ombord

Hapag-Lloyd og ONE glimrer ved deres fravær på den digitale platform Tradelens, selvom de for to år siden meddelte, at de ville gå med. "Vi er håbefulde om, at de meget snart vil tilslutte sig," siger Tradelens-chef Mike White. Hapag-Lloyd venter at træffe en endelig beslutning inden længe.

Scandlines henter ny topchef fra bryggeri

Scandlines skifter ud på topchefsposten. Efter mere end ti år i spidsen for rederiet stopper Søren Poulsgaard Jensen som adm. direktør. Afløseren er hentet i Royal Unibrew.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs