ShippingWatch

Janholts tørlastrederi får plus i turbulent tørlastmarked

Pioneer Marine, der har Torben Janholt som topchef, kom ud af første kvartal med et overskud, der lå en anelse over samme tidspunkt sidste år. Fremgangen er sket trods et dårligt marked.

Foto: Pioneer Marine

I en svær start på 2019 for tørlast er det lykkedes Pioneer Marine med danske Torben Janholt i spidsen at lande sorte tal på bundlinjen.

Tørlastrederiet hentede i første kvartal en nettoindtjening på knap 1,5 mio. dollar, fremgår det af et urevideret regnskab. Det er en mindre fremgang sammenlignet med samme periode af sidste år, hvor bundlinjen udgjode 1,3 mio. dollar.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Tradelens håber snart at få store Maersk-rivaler endeligt ombord

Hapag-Lloyd og ONE glimrer ved deres fravær på den digitale platform Tradelens, selvom de for to år siden meddelte, at de ville gå med. "Vi er håbefulde om, at de meget snart vil tilslutte sig," siger Tradelens-chef Mike White. Hapag-Lloyd venter at træffe en endelig beslutning inden længe.

Scandlines henter ny topchef fra bryggeri

Scandlines skifter ud på topchefsposten. Efter mere end ti år i spidsen for rederiet stopper Søren Poulsgaard Jensen som adm. direktør. Afløseren er hentet i Royal Unibrew.

Maersk-satsningen Tradelens har taget hul på kinesisk udrulning

Maersk og IBM's digitale satsning Tradelens har allieret sig med statsejet kinesisk selskab om en udrulning i Kina for at få kinesiske importører og eksportører ombord. Kina er et kritisk marked for platformen, som der fra Esplanaden ventes klar vækst fra i år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs