ShippingWatch

Tropiske storme holder mineselskab tilbage

Forsendelserne af jernmalm faldt betydeligt for mineselskabet Rio Tinto i første kvartal. Forretningen var især påvirket af tropiske cykloner. Det får selskabet til at sænke forventningerne til fragten i år.

Foto: PR-foto/Rio Tinto

Vejret var en stor årsag til, at det australske mineselskab Rio Tinto transporterede færre mængder jernmalm i årets første måneder.

Sådan lyder det fra selskabets CEO Jean-Sébastien Jacques i forlængelse af, at mineselskabet netop har lagt ureviderede produktionstal på bordet for første kvartal.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs