ShippingWatch

Norden vil vokse hurtigere end markedet på operatørforretning

Den relativt nye operatørforretning skal fylde stadigt mere for Norden fremadrettet. Topchef Jan Rindbo venter at vokse mere end markedet, fortæller han til ShippingWatch. Tørlast er stadig rederiets positive fortælling.

Foto: Norden

Der er et stort potentiale i at satse mere på operatørforretningen hos Norden, som i fremtiden gerne skal vokse i et hastigere tempo end resten af markedet. Det mener Jan Rindbo, der er adm. direktør i det danske rederi.

I det relativt nye sats på at være operatør ser Rindbo, at Norden kan hente et meget attraktivt afkast uden samtidig at tage en meget stor risiko, fordi man ikke i samme grad som i skibsejerforretningen er nødt til at binde meget kapital.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs