ShippingWatch

Tankforretning trækker Norden i rødt i tredje kvartal

Et dårligt tankmarked giver røde tal på bundlinjen for danske DS Norden i årets tredje kvartal. Rederiet holder dog fast i sine forventninger til 2018.

Et stort underskud i tankdivisionen  sender det danske tørlast- og tankrederiet Norden i rødt i tredje kvartal, fremgår det af regnskabet offentliggjort onsdag.

For til trods for overskud på rederiets tørlastaktiviteter, der indeholder en operatør- og skibsejerforretning, viser den samlede bundlinje et underskud på 12 mio. dollars. Rederiet holder dog fast i forventningerne til helåret om et justeret resultat på mellem 0 og 30 mio. dollars.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs