ShippingWatch

Græske Star Bulk reducerer underskud med over 30 mio dollars

Raterne har været bedre for tørlastrederiet Star Bulk igennem 2017, og i tredje kvartal viser både top- og bundlinjen fremgang. Omsætningen lander dog under analytikernes forventninger, noterer JP Morgan.

Det græske tørlastrederi Star Bulk, der er børsnoteret i USA, kommer bedre ud af årets tredje kvartal, end hvad tilfældet var i samme periode sidste år.

I den forgangne periode steg nettoomsætningen for rederiets skibe til 63 mio. dollars mod 43,7 mio. dollars sidste år, mens underskuddet er reduceret fra 39,4 mio. dollars til 7,4 mio. dollars, fremgår det af regnskabet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs