ShippingWatch

Torms første nybygninger i årevis snart leveret

Allerede i marts vil de seks nybygninger, som den amerikanske kapitalfond og hovedaktionær Oaktree indskød i Torm, være leveret til tankrederiet.

Foto: Torm

Om godt en måned, i begyndelsen af marts, vil Torm have modtaget sine seks øko-nybygninger, som er en del af rekonstruktionen af det danske produkttankrederi, og som den nye kontrollerende ejer, den amerikanske kapitalfond Oaktree Capital, indskød i rederiet.

Torm har netop modtaget den femte, Torm Torino, af de i alt seks mellemstore MR-produkttankskibe fra det sydkoreanske Sungdong-skibsværft, oplyser rederiet i en meddelelse mandag.

Torm i stor ordre på kinesiske nybygninger

Torm vendte for første gang i syv år tilbage i nybygningsmarkedet med bestilling i sidste måned af fire store såkaldte LR2-skibe fra kinesiske Guangzhou Shipyard International til en værdi af 200 millioner dollars, ca. 1,4 milliarder kroner. Ordren tæller også en option på yderligere seks skibe inden for LR2-, LR1- eller de mellemstore MR-skibe, der udgør kernen i Torms eksisterende flåde på omkring 80 skibe.

Oaktree tildeler Torms topledelse og 20 ansatte aktieoptioner

Torms CEO tryg ved nybygninger trods stor ordrebog

Kim Ullman: Tankmarkedet skrøbeligt som en æggeskal

Torm køber yngre skibe i flådefornyelse

 

Forsiden lige nu

Siem Offshore nedtoner håb om bedre marked i 2018

Det norske offshorerederi Siem Offshore fik et større underskud i 2017 end året forinden med et tab på 185 mio. dollars efter stor nedskrivning på skibe. Lave rater vil fortsætte ind i 2018, lyder forventningen.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere