ShippingWatch

Martin Ackermann får ny højre hånd i BW LPG

Når Martin Ackermann 1. august begynder som CEO hos BW LPG, får han følge af ny CFO, der er et kendt ansigt i BW Group.

Foto: BW Group

Gasrederiet BW LPG får ny CFO med Elaine Ong, der i midten af juli starter i sin nye rolle hos BW LPG og dermed skal arbejde tæt sammen med danske Martin Ackermann, som i april blev udpeget til ny CEO for gasrederiet, i dag verdens største operatør af de helt store VLGC'ere.

Elaine Ong er i øjeblikket senior vice president for finans i BW Gruppen, og BW LPG's nuværende CFO Vijay Kamath træder tilbage med øjeblikkelig virkning, oplyser rederiet i en meddelelse.

Prøv ShippingWatchs nyhedsbrev to gange dagligt i 40 dage gratis

"Vi er meget glade for, at Elaine bliver en del af BW LOG som CFO. Hun har bevist sin evne for finansiering og vil være i stand til at yde et øjeblikkeligt bidrag til til succes og vækst i organisationen," siger Andreas Sohmen-Pao, der er bestyrelsesformand i BW LPG og indtil i foråret var CEO for BW Group, en rolle som Carsten Mortensen overtog for nylig.

BW LPG kom for nylig med regnskab, som klart afspejlede de gode tider for VLGC-skibene. Rederiet fik et nettooverskud på 57,3 millioner dollars i første kvartal, som rederiet kaldte det bedste nogensinde. BW LPG, der er børsnoteret i Oslo, og hvor BW Group ejer 45 procent, har i perioden februar-april fået leveret fire VLGC-nybygninger, og selskabet har i april indgået yderligere nybygningskontrakter med koreanske Daewoo på fire VLGC'ere med forventet levering i 3. og 4. kvartal 2016.

BW LPG: Det bedste kvartal nogensinde i gas

Avance Gas: Stærkt VLGC-marked halvandet år frem

Torm mister sin tankchef til Singapore-konkurrent

Dansker til tops i BW LPG

Forsiden lige nu

Sirius-sag kan trække ud i årevis: "Det er komplekst"

Tre uger efter det sidste retsmøde venter Sirius Shipping fortsat på en afgørelse i sagen om brud på udlændingeloven. Der kan dog gå flere år, før sagen bliver afgjort, hvis den ender med at blive sendt videre til EU-Domstolen.

Her er ugens vigtigste historier på ShippingWatch

Ugen på ShippingWatch bød på flere Maersk-overskifter med kapitalmarkedsdag og nye oplysninger om Hamburg Süd. Samtidig præsenterede J. Lauritzen regnskab, mens erhvervsminister Brian Mikkelsen (K) kom med en markant kritik af sydkoreansk statsstøtte.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere