ShippingWatch

Hafnia: Tankrater styrer mod fantastisk finale i 2014

"Vi ser lige nu de formentlig stærkeste produkttankrater i seks år. Det er helt exceptionelt, selv når vi tager højde for sæsonudsving," siger Anders Engholm, CEO i Hafnia Management, til ShippingWatch. 

Raterne for stort set hele segmentet af tankskibe, råolie og olieprodukter, er i løbet af de sidste to uger nærmest eksploderet.

De store råolietankskibe, VLCC'ere, sejler lige nu til dagsrater på omkring 60.000 USD, mens de hårdt prøvede MR-produkttankskibe, der frem til oktober har været igennem et elendigt 2014, i øjeblikket sejler til spotrater, der tangerer det højeste niveau i seks år, ca. 30.000 USD om dagen på Atlanterhavet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs