ShippingWatch

Scorpio Tankers har tabt 100 mio dollars på et halvt år

Scorpio Tankers har fremlagt tallene for, hvordan rederiet har klaret sig gennem det svære produkttankmarked i de første måneder af 2018. Et minus på 100 mio dollars, og endnu flere skibe der er solgt og lejet tilbage igen.

Foto: Tomas Kristiansen

Produkttankrederierne har det svært for tiden med superlave rater, og det dokumenteres kun alt for godt i det regnskab, som Scorpio Tankers netop har præsenteret for de første seks måneder af 2018.

Det første halvår endte med et nettotab på runde 100 mio. dollars, hvilket er en del værre end samme periode 2017, hvor underskuddet landede på 80 mio. dollars.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs