ShippingWatch

Medie: Nordic American Tankers' solgte tankskibe er havnet på beaching-strand

To tankskibe, Nordic American Tankers for nylig har solgt, er ifølge Dagens Næringsliv havnet på Chittagong-stranden i Bangladesh, hvor den kontroversielle beaching-metode finder sted. Rederiet følger internationale regler, siger formand og koncernchef Herbjørn Hansson til avisen.

Ældre billede fra Bangladesh, der altså ikke viser Nordic American Tankers' skibe, som ifølge Dagens Næringsliv er havnet på en beaching-strand i landet. Foto: GMS | Foto: GMS

To ud af otte skibe, Nordic American Tankers for nylig solgte fra, er havnet på en strand i Bangladesh, hvor den kontroversielle beaching-metode finder sted.

Dagens Næringsliv har fået taget billeder, der viser de to tankskibe Nordic Fighter og Nordic Jupiter, som er blevet sejlet op på stranden, der ligger et stykke udenfor millionbyen Chittagong i den sydøstlige del af Bangladesh. Avisen har videre fået det bekræftet af policy officer Francesca Carlsson fra Shipbreaking Platform, mens at navigations- og lokaliseringsdata fra AIS-systemet viser, at skibene sidst er registreret udenfor stranden i Chittagong.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs