ShippingWatch

Nordic American Tankers sælger fem tankskibe

Det New York-noterede olierederi Nordic American Tankers har solgt fem suezmax-skibe af ældre dato til en ukendt køber. Salgene indbringer omkring 50 mio. dollars.

Foto: Nordic American Tankers

Råolierederiet Nordic American Tankers (NAT) har solgt fem ældre skibe for et samlet beløb på omkring 50 mio. dollars.

De første to suezmax-skibe blev solgt i slutningen af maj for 9,5 mio. dollars stykket.

Efterfølgende har rederiet solgt yderligere tre skibe til et lignende prisniveau, fremgår det af en meddelelse. Alle fem skibe var omkring 20 år gamle.

"Transaktionerne, som blev lukket på under to uger, illustrerer likviditeten i secondhand-markedet for suezmax-skibe og viser NAT's finansielle fleksibilitet," skriver rederiet.

Nordic American Tankers er registreret i Bermuda, men er noteret på børsen i New York. Rederiet har desuden forbindelser til Norge.

Euronav får kæmpe underskud i nyt giftigt år for tankrederier

Nordic American Tankers får stort underskud i 2017 

Torm får lunken karakter af amerikansk bank 

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs