ShippingWatch

CMA CGM er nu klar til at overtage NOL

CMA CGM ejer nu så mange aktier i Neptune Orient Lines (NOL), at selskabet kan overtage ejerskabet af det Singapore-baserede rederi ved en tvangsindløsning. Tvangsindlløsningen ventes at tage omkring en måned.

Foto: PR-foto/CMA CGM

Det franske containerrederi CMA CGM har krydset tærsklen for at kunne overtage ejerskabet af Neptune Orient Lines (NOL) ved tvangsindløsning. Det oplyser CMA CGM i en pressemeddelelse.

CMA CGM ejer nu 91,28 pct. af aktiekapitalen i det Singapore-baserede rederi.

Det franske rederi fremsatte 6. juni et købstilbud på 1,30 singapore-dollar per aktie i NOL. Selskabet har, efter at ejerandelen er øget til mere end 91,05 pct., fået mulighed for tvangsindløse de resterende aktionærer i NOL og afnotere NOL fra børsen i Singapore. Og den ret bekræfter CMA CGM i pressemeddelelsen, at det har tænkt sig at gøre.

Tvangsindløsningen ventes at tage omkring en måned. De resterende NOL-aktionærer kan stadig få 1,30 singapore-dollar per aktie.

CMA CGM ejer nu over 90 procent af NOL

NOL udpeger ny topledelse og formand

NOL hyrer dansker som topchef for amerikansk afdeling

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Storkunder hos containerrederierne vil have nuludlednings-søfragt i 2040. Et forslag, tre redere hilste velkommen. Ekstreme priser på fragt kan sende afskibere ud i konkurs, og storbanken DNB advarer andre banker om at gentage en stor fejl.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs