ShippingWatch

NOL hyrer dansker som topchef for amerikansk afdeling

Dansker med lang karriere i A.P. Møller - Mærsk er blevet udpeget til bestyrelsemedlem i Neptune Orient Line og chef for rederiets amerikanske containerrederi APL i USA.

Foto: APM Terminals

Lars Kastrup, der har en karriere i A.P. Møller - Mærsk bag sig, er blevet udpeget til bestyrelsesmedlem i Maersk Line-konkurrenten Neptune Orient Line (NOL) og chef for NOL's amerikanske containerrederi, APL USA.

Forud for sin nyansættelsen var Lars Kastrup chef for det franske rederi CMA CGM's asiatiske kontor fra 2014. Før det arbejdede han seks år som vicepræsident i det franske rederis hovedkontor i Marseille.

Prøv ShippingWatch gratis og få adgang til alle artikler i 40 dage

CMA CGM er i gang med at overtage NOL og er netop nået op på en ejerandel på 78 pct.

Før sin tid i CMA CGM har Lars Kastrup været i A.P. Møller - Mærsk, hvor han bestred forskellige ledelsesposter. Blandt andet som adm. direktør for Maersk i Frankrig og Nordafrika fra 2006 til 2007.

I næste måned skal NOL-aktionærer vende tomlen op 

NOL-boss efter salg: Vi ændrede os ikke hurtigt nok

Alphaliner: Fransk-kinesisk alliance vil true 2M 

Mere fra ShippingWatch

Ugens vigtigste historier på ShippingWatch

Dansk frigat dræbte fire formodede pirater i Guinea, Dan-Bunkering sagen fortsatte i Odense, stor millionregning endte hos Lauritzen, og IMO afholdt klimamøde i en uge, hvor ShippingWatch gjorde status på et hektisk tredje kvartal for containerrederne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs