ShippingWatch

CMA CGM får overskud på 567 mio USD i 2015

Franske CMA CGM forlader 2015 med et konsolideret overskud på 567 millioner dollars og en lille tilbagegang fra 2014. "Begyndelsen på 2016 har været hård og præget af fragtrater under pres," siger næstformand Rodolphe Saadé.

Selv om mørke skyer lå truende henover 2015, lykkedes franske CMA CGM med flere ting end de fleste konkurrenter. Blandt andet er det franske containerrederi kommet ud af sidste år med et konsolideret nettooverskud på 567 millioner dollars savrende til 3,8 milliarder danske kroner, hvilket kun er en mindre tilbagegang på 2,9 procent sammenlignet med overskuddet på 584 millioner dollars i 2014. Det viser regnskabet offentliggjort mandag aften.

Det blev også året, hvor CMA CGM løb af med købet af Singapore-rederiet NOL, som Maersk Line angiveligt også var interesseret i. Rederiets omsætning gik 6,4 procent tilbage fra 16,7 milliarder dollars i 2014 til 15,7 milliarder dollars i 2015.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

ECSA kræver flere tiltag til bekæmpelse af pirater i Guineabugten

Den danske fregat Esbern Snares ildkamp mod formodede pirater i Guineabugten kalder på yderligere fokus på sikkerheden i området, mener ECSA. Ifølge den danske forsvarsminister, Trine Bramsen, kom det som en overraskelse, at formodede pirater ville gå til angreb på krigsskibet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs