ShippingWatch

HMM leverer sit hidtil største plus på driften for første kvartal

Det sydkoreanske containerrederi HMM kommer ud af årets første måneder med sit højeste driftsresultat nogensinde på det overspændte containermarked. Udviklingen vil vare i hvert fald andet kvartal ud, skriver rederiet.

Foto: PR / Port of Hamburg

Containerrederiet HMM melder ligesom konkurrenterne om stor fremgang i første kvartal, hvor enorm efterspørgsel og mangel på kapacitet i sektoren har sendt containermarkedet ud på en historisk optur.

Det sydkoreanske rederi så sin omsætning stige med næste 85 pct. i første kvartal til i alt 2,4 billioner won, eller omkring 13 mia. kroner, fra 1,3 billioner won i første kvartal 2020, skriver rederiet i sit regnskab fredag.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Scandlines henter ny topchef fra bryggeri

Scandlines skifter ud på topchefsposten. Efter mere end ti år i spidsen for rederiet stopper Søren Poulsgaard Jensen som adm. direktør. Afløseren er hentet i Royal Unibrew.

Maersk-satsningen Tradelens har taget hul på kinesisk udrulning

Maersk og IBM's digitale satsning Tradelens har allieret sig med statsejet kinesisk selskab om en udrulning i Kina for at få kinesiske importører og eksportører ombord. Kina er et kritisk marked for platformen, som der fra Esplanaden ventes klar vækst fra i år.

Tradelens håber snart at få store Maersk-rivaler endeligt ombord

Hapag-Lloyd og ONE glimrer ved deres fravær på den digitale platform Tradelens, selvom de for to år siden meddelte, at de ville gå med. "Vi er håbefulde om, at de meget snart vil tilslutte sig," siger Tradelens-chef Mike White. Hapag-Lloyd venter at træffe en endelig beslutning inden længe.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs