ShippingWatch

Containerrederierne har overrasket Moody's positivt

Containerrederier som Maersk, Hapag-Lloyd og CMA CGM har drevet deres flåde så overbevisende under coronakrisen, at Moody's vil genoverveje sit ret pessimistiske syn på industrien, fortæller kreditvurderingsbureauet til ShippingWatch.

Foto: PR / Dietmar Hapenpusch / Port of Hamburg Marketing Association

Selvom de store containerrederier som Maersk, CMA GCM og Hapag-Lloyd befinder sig i, hvad der nok vil vise sig at være det mest udfordrende kvartal i 2020, har de indtil videre også vist, at de har været i stand til svare igen på det bratte fald, som markedet har oplevet.

De har i alt fald kunnet afbalancere udbud og efterspørgsel så overbevisende i år, at kreditvurderingsbureauet Moody's nu hælder til at genoverveje sit syn på industrien i 2020.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs