ShippingWatch

Jan Leschly træder ud af Maersks bestyrelse

Maersks bestyrelse har foreslået, at i alt to nye medlemmer skal optages. Blandt andre Jan Leschly udtræder.

Jan Leschly. | Foto: Ritzau Scanpix/Mik Eskestad

På den forestående ordinære generalforsamling i Mærsk forslår bestyrelsen at tilføje to nye medlemmer til bestyrelsen, fremgår det af indkaldelsen til generalforsamlingen. I den forbindelse udtræder både Jan Leschly og Robert Routs.

Bestyrelsen foreslår hollandske Bernard Bot, som siden 2016 har været finansdirektør i Travelport Worldwide med hovedkvarter i England. Bestyrelsen foreslår også en anden hollænder, Marc Engel, som blandt andet har haft en ledende position i Unilevers Østafrika-forretning, hvor han har været ansvarlig for at skabe fundamentet for selskabets øgede vækst.

"Det er med glæde, at jeg byder Bernard Bot og Marc Engel velkommen til bestyrelsen i Mærsk. Bernard og Marc tilføjer vigtige kompetencer til bestyrelsen i forhold til vores strategiske målsætning om at blive den globale integrator af container logistik," siger bestyrelsesformand Jim Hagemann Snabe i en meddelelse.

Bestyrelsen foreslår samtidig genvalg af Dorothee Blessing, Niels Bjørn Christiansen og Arne Karlsson, mens Robert Routs og Jan Leschly afgår.

Den ordinære generalforsamling afholdes tirsdag den 2. april 2019.

Maersk sender 2000 sælgere til Madrid

Inspektører fandt 34 mangler hos Maersks Alang-partner 

Mere fra ShippingWatch

Maersk løfter sløret for design af metanolskibe

I fem år har Maersk arbejdet på at udvikle et nyt skibsdesign, som skal øge energi-effektiviteten i flåden med 20 pct. Otte skibe, der efter planen skal sejle på grøn metanol fra 2024, bliver de første.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs