ShippingWatch

Hapag-Lloyd køber stort ind af kølecontainere

Det tyske containerrederi har investeret i et stort antal containere til sine reeferskibe, så rederiet nu når op over en kapacitet på 100.000 kølecontainere.

Reefercontainer fra UASC, som Hapag-Lloyd opkøbte i 2016. | Foto: UASC

Hapag-Lloyd opruster i sin reeferflåde med købet af 11.100 kølecontainere.

Containerne vil blive leveret fra august i år og frem til december, og rederiet vil med en eksisterende kapacitet på 91.000 reefercontainere derfor nå op på en kapacitet på over 100.000.

"Vi får meget positive tilbagemeldinger fra vores kunder for vores evne til at levere konsistent kvalitetsservice i reeferforretningen. Derudover ser vi en stigende efterspørgsel fra kunder på at transport af gods, der er sensitivt over for temperaturer. For at drage fordel fra de ekstra muligheder i det attraktive markedssegment, har vi besluttet at øge vores reeferflåde," siger director Clemens Holz fra Hapag-Lloyds divsion Reefer Products.

Hapag-Lloyds samlede flåde består af 226 containerskibe, og en samlet kapacitet for transport af containere på 2,5 mio. teu.

Maersks tyske opkøb udløser skarp konkurrence på Sydamerika 

Tidligere reefer-mand hos Maersk i spidsen for portugisisk rederi 

Store rederier ventes tage en større bid af reefer-markedet 

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs