ShippingWatch

Højere bunkerpriser rammer Yang Ming i første halvår

Taiwan-rederiet Yang Mings underskud voksede i andet kvartal i år, og det er i høj grad stigningen i bunkerpriser på 25 pct., der spiller ind. Håbet er, at det ser bedre ud allerede næste år.

Foto: Ted S. Warren/Polfoto/Arkiv

Yang Ming er ligesom konkurrenterne i containermarkedet ramt af den markante stigning i bunkerpriserne i år.

Rederiet skriver i sit regnskab for første halvår, at bunkerpriserne er vokset med 25 pct. fra sidste år til i år. Det betyder, at underskuddet er vokset hos Yang Ming til 129,1 mio. dollars i andet kvartal i år, hvilket er højere end både første kvartal i år og i det tilsvarende kvartal i 2017.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs