ShippingWatch

DSV-chefer udnytter optioner og henter store gevinster

DSV's topchef Jens Bjørn Andersen og økonomidirektør Jens H. Lund har handlet aktier i forbindelse med et optionsprogram, og de har begge realiseret et betragteligt millionbeløb.

DSV's topchef har sammen med økonomidirektøren handlet aktier i forbindelse med udnyttelse af et aktieoptionsprogram, viser en indberetning til Finanstilsynet.

Jens Bjørn Andersen, der er administrerende direktør i transport- og logistikselskabet, har via programmet købt 100.000 aktier til en stykpris på 166,75 kr. for siden at sælge det samme antal til en stykpris på 483,91 kr.

Aktierne er dermed købt for 16,7 mio. kr. og solgt for 48,4 mio. kr. Det giver en gevinst på knap 32 mio. kr.

jenslund.jpg

Jens H. Lund, der er økonomidirektør, har på baggrund af programmet købt 70.000 aktier. Han har ligeledes efterfølgende solgt dem alle til samme prisniveau som Jens Bjørn Andersen.

Hvordan DSV gav nyt liv til amerikansk opkøb

Dermed er aktierne købt for 11,7 mio. kr. og solgt for 33,9 mio. kr., hvilket giver en gevinst på godt 22 mio. kr.

Torsdag morgen koster en DSV-aktie til sammenligning 471,20 kr. efter et fald på 1,8 pct.

Her spejder DSV efter nye opkøb

Succes på børsen kan give DSV-ansatte 2,4 mia kr til deling

Her er de to oplagte opkøb for DSV

Har DSV's topchef virkelig begået en fejl?

 

 

Forsiden lige nu

Her er ugens vigtigste overskrifter på ShippingWatch

Miljø og kommende vigtigt møde i IMO prægede ugen på ShippingWatch med spørgsmål om fremtidens miljøsyndere, og hvorvidt en højspændt miljødiskussion ender som et mislykket kupforsøg. Læs også om Maersks transformation og stort tysk opkøb af V. Group.

Pakistan lukker ned for beaching-værfter

Nye brandulykker på den pakistanske ophugningsstrand Gadani får landets myndigheder til at lukke ned for ophugning i området - blot få måneder efter, at et tidligere forbud blev ophævet. "Skibsejere burde blive holdt ansvarlige," mener NGO'en Shipbreaking Platform.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere