ShippingWatch

Containerfusion forventes en rolig overgangsfase

De tre japanske rederier i fusionen Ocean Network Express (ONE) har kun beskedne ændringer i deres nye globale ruteværk fra 1. april. Ifølge Alphaliner bliver overgangen uden de store problemer for kunderne.

Foto: Ocean Network Express

Ocean Network Express (ONE), fusionen af containeraktiviteterne i Japans tre største rederigrupper, har offentliggjort sit nye rutenetværk, der får effekt fra 1. april i år.

De tre japanske rederier er i dag en del af containeralliancen The Alliance, og ONE's nye servicenetværk indeholder kun få mindre ændringer i eksisterende services og uden væsentlige rationaliseringer af flåden, skriver Alphaliner i sit nyhedsbrev onsdag. De vigtigste ændringer bliver formentlig en konsolidering af de intra-asiatiske ruter. 

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs