ShippingWatch

Ecuador åbner op for olieudviding

Ecuador i Sydamerika har givet private og offentlige olieselskaber mulighed for at søge efter olie på 16 blokke i Amazonas, skriver Aktiefokus.

Foto: NIELS HOUGAARD

Ecuador har åbnet op for bud fra private og statsejede virksomheder om rettighederne til at søge efter olie i 16 blokke i Amazonas, på trods af protester fra flere af de indfødte. Det skriver The Australian.

Licitationen lukkes den 30. maj, og kontrakterne vil blive underskrevet i september, udtalte Energiminister Wilson Pastor og tilføjede, at Ecuador håber auktionen vil indbringe landet mellem 1,0-1,2 mia. dollar i investeringer. Ifølge den ecuadorianske regering indeholder blokkene potentielt 1,6 mia. tønder olie.

AKTIEFOKUS

Welltec opjusterer forventningerne for hele 2012

Fremtidsscenarie: Råolietransport ned - produkttank op

Nyt centrum i olieverdenen 

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Celsius Shipping er sluppet ud af russisk dilemma

Celsius Shipping med danskeren Jeppe Jensen i spidsen behøver ikke længere at se magtesløst til, mens et af dets skibe anløber en russisk havn. Kontrakten med kinesisk energiselskab er udløbet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs