ShippingWatch

GRM: Amerikansk valg kan ikke rokke ved olieprisen

Olieprisen har sandsynligvis låst sig fast mellem 100 og 112 USD uanset uanset det amerikanske valgs udfald, mener analytikerne i Global Risk Management. Men næste år ser det ud til, at to afgørende faktorer kan få prisen til at springe.

Om det bliver demokraten Barack Obama eller republikaneren Mitt Romney, der vinder det amerikanske valg i morgen, vil ikke umiddelbart betyde så meget for olieprisen, vurderer olieanalytiker Michael Poulsen fra Global Risk Management over for ShippingWatch.

Uanset hvem der vinder, skal man sandsynligvis et stykke ind i starten af 2013 for at kunne vurdere de politiske konsekvenser, og hvordan det vil påvirke energiområdet. Det er også derfor, at prisen har lagt sig fladt ned op til valget, og den vil sandsynligvis ligge i et spænd mellem 100 og 112 året ud, siger Michael Poulsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Forsinkelser forude: Omikron rammer Kinas havne

Det er i det store hele lykkedes Kina at holde covid ude efter det oprindelige udbrud i Wuhan. Så kom omickron – og landets nul-tolerance over for virussen betyder nu forsinkelser i verdens travleste havne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs