ShippingWatch

Maersk Oils Algeriet-partner opjusterer forventningerne

En partner til Maersk Oil i Algeriet har afleveret et regnskab for tredje kvartal, der var bedre end ventet og også indeholdt en opjustering af forventningerne.

Foto: Maersk Oil

Maersk Oils partner i Algeriet, Anadarko Petroleum Corporation, har leveret et regnskab for tredje kvartal, der var bedre end ventet og indeholdt en opjustering af forventningerne til hele året. Det skriver Bloomberg News.

Anadarko opnåede, eksklusive engangsomkostninger, et resultat per aktie på 84 cent mod ventet 75 cent ifølge Bloomberg. Det efter et salg på 739.000 tønder olie om dagen.

Selskabet opjusterer samtidig det forventede salg for hele året til 265-267 mio. tønder olie.

I Algeriet, hvor Anadarko har et joint-venture med Maersk Oil, steg produktionen til 61.000 tønder olie om dagen i tredje kvartal mod 54.000 tønder olie om dagen i samme periode sidste år. Stigningen skyldes dog hovedsageligt timingen af afskibninger og den nye aftale efter skattesagen mod den algeriske stat.

Anadarko fortæller, at opførelsen af bearbejdningscentralen ved El Merk er i sin sidste fase, og at man venter den første olie i slutningen af 2012.

RITZAU FINANS

Maersk Oil indgår skatteforlig i Algeriet 

Olieprischok forstærkes 

Dyr oliejagt for Mærsk 

Mærsk: For tidligt at sætte dato på Chissonga-produktion 

Statoil vil sælge omkring 230 amerikanske brønde 

Mere fra ShippingWatch

Höegh Autoliners går med i klimakoalition

Det norske bilrederi Höegh Autoliners indtræder i klima-alliancen First Movers Coalition, der også tæller Maersk, som ”frontløbere på bæredygtighedsområdet i deres sektor”.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs