ShippingWatch

Medie: Norge skal gøre offshoreproduktion mere enkel

Norge bliver nødt til at forenkle reglerne for boreplatforme og betale mindre til de ansatte i offshoresektoren. Det skal ske for at øge olie- og gasproduktionen til Vesteuropa fra Norge, lyder det ifølge Bloomberg fra et udvalg udpeget af den norske regering.

Norge, som er den største energieksportør i Vesteuropa, skal gøre sin energiproduktion billigere. Omkostningerne for olieboringer er mellem 40 og 45 pct. højere end i Storbrittanien. det betyder, at virksomhederne laver færre boringer og uudnyttede ressourcer bliver efterladt i jorden, er konklusionen fra et udvalg udpeget af den norske regering til undersøgelse af offshoreproduktion. Det skriver Bloomberg.

"Du vil ikke ændre det store billede med mindre du gør noget både med regler og arbejdshold," siger Eivard Reiten, der er formand for udvalget og desuden tidligere adm. direktør for Norsk Hydro ASA.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Celsius Shipping er sluppet ud af russisk dilemma

Celsius Shipping med danskeren Jeppe Jensen i spidsen behøver ikke længere at se magtesløst til, mens et af dets skibe anløber en russisk havn. Kontrakten med kinesisk energiselskab er udløbet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs