ShippingWatch

Maersk Drilling: Resultatbonusser skaber bedre samarbejde med kunden

At indskrive en række resultatbonusser i en kontrakt sikrer, at kunden og Maersk Drilling har fokus på de samme resultater. Det har både en økonomisk og sikkerhedsmæssig gevinst, siger Martin Fruergaard, CCO i Maersk Drilling.

Foto: Maersk Drilling

Når Maersk Drilling skal forhandle en kontrakt på plads på en rig eller et boreskib, forsøger selskabet altid at få indlagt en såkaldt "performance bonus"-klausul, der udløser en bonus, hvis visse resultatmål nås. Det sørger for, at kunden og Maersk Drilling er helt enige om, hvilke resultater der er centrale for borearbejdet.

"Vi og kunderne får det samme fokus og bliver lidt mere klare på, hvad der er vigtigt for de to parter. Selvfølgelig ønsker vi, at der skal være en up-side, men det giver det også, at vi tilpasser vores fokus og sikrer, at både vores folk og deres folk fokuserer på de samme ting," siger Martin Fruergaard, CCO i Maersk Drilling, til ShippingWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

I alt 12 skibe er sejlet fra Ukraine lastet med korn

I alt er 12 tørlastskibe lastet med Ukrainsk korn til eksport sejlet fra det krigshærgede land siden mandag sidste uge, hvor det første skib efter en aftale mellem Rusland og Ukraine fik lov til at forlade havnen i Odesa.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs