ShippingWatch

Oliehandlere: Juni bliver helt afgørende for prisen på olie og bunkers

To helt afgørende begivenheder for olie- og bunkersprisen finder sted i juni: Det næste parlamentsvalg i Grækenland og et - forventet - møde nummer to mellem USA og Iran om atom-programmet.

Foto: Casper Dalhoff

Inden for den kommende måned vil der finde begivenheder sted, som kan få helt afgørende betydning for prisen på olie og bunker, påpeger oliehandlerene i Global Risk Managament. Det er de to store potentielle "game changere," krisen mellem Iran og USA samt valg nr. 2 til det græske parlament den 17. juni, der hver især kan få meget stor betydning for prisniveauet på både kort og lang sigt.

"Der er aftalt møde mellem USA og Iran på onsdag (den 23., red.), men det er sandsynligt, at mødet ikke fører til et resultat, og at man derfor beslutter at afholde et nyt i løbet af juni, altså inden sanktionerne mod Iran er planlagt til at træde i kraft. 1. juli," siger olieanalytiker Michael Poulsen og tilføjer:

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Esvagt byder sig til i Taiwan

Det danske rederi har udset sig en mulig lokal partner i Taiwan, hvor selskabet gør sig store forventninger til havvindmarkedet. Lykkes Esvagts planer, kan selskabet være klar til at servicere havvindparker i Fjernøsten om få år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs