ShippingWatch

Prosafe er blevet enig med långiverne om en redningsplan

Efter langvarige forhandlinger er hotelrigselskabet Prosafe langt om længe blevet enig med sine långivere om en redningsplan. Aftalen fjerner omkring 75 pct. af gælden. Opdateret.

Foto: PR / Prosafe

Det kriseramte hotelrigselskab Prosafe melder om at have landet en omfattende redningsplan med sine långivere.

Efter langvarige forhandlinger har selskabet fået opbakning fra långivere i Prosafe SE og Prosafe Rigs Pte om en "omfattende og betydelig" restrukturering, fremgår det af en meddelelse fredag.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Tradelens håber snart at få store Maersk-rivaler endeligt ombord

Hapag-Lloyd og ONE glimrer ved deres fravær på den digitale platform Tradelens, selvom de for to år siden meddelte, at de ville gå med. "Vi er håbefulde om, at de meget snart vil tilslutte sig," siger Tradelens-chef Mike White. Hapag-Lloyd venter at træffe en endelig beslutning inden længe.

Maersk-satsningen Tradelens har taget hul på kinesisk udrulning

Maersk og IBM's digitale satsning Tradelens har allieret sig med statsejet kinesisk selskab om en udrulning i Kina for at få kinesiske importører og eksportører ombord. Kina er et kritisk marked for platformen, som der fra Esplanaden ventes klar vækst fra i år.

Scandlines henter ny topchef fra bryggeri

Scandlines skifter ud på topchefsposten. Efter mere end ti år i spidsen for rederiet stopper Søren Poulsgaard Jensen som adm. direktør. Afløseren er hentet i Royal Unibrew.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs