ShippingWatch

Opec+ overvejer at fastholde produktion i april

Landene i olieorganisationen Opec+ overvejer ifølge Reuters at fortsætte nuværende produktionsnedskæringer i yderligere en måned.

Foto: Eric Gay/AP/Ritzau Scanpix

Organisationen af olieeksporterende lande og allierede, det som omtales som OPEC+, overvejer at fortsætte de nuværende produktionsnedskæringer i yderligere end måned - og dermed holde produktionen uændret i april.

Det skriver Reuters med henvisning til tre unavngivne kilder.

Efter planen skulle der ellers ske en tilbagerulning af en del af tidligere vedtagne nedskæringer i april, men som følge af skrøbelige oliemarkeder og usikkerhed om de globale økonomiske støtter flere medlemme angiveligt op om ideen om en uændret produktion.

Efter skriverierne om overvejelserne er oliepriserne onsdag formiddag steget. Prisen på en tønde brent-olie ligger ved 10.45-tiden 1 pct. højere i 63,31 dollar efter små prisfald tidligere på dagen.

I løbet af de foregående fire handelsdage er prisen faldet fra niveauet 66,18 dollar.

Olieprisen falder forud for OPEC+ møde om olieproduktionen 

Torms topchef ser ikke en brændende platform i den grønne omstilling 

Mere fra ShippingWatch

Sidste uges bedste historier på ShippingWatch

Maersks position som verdens største er ved at lakke mod enden, Wärtsilä afskrev et af fremtidens brændstoffer, Ever Givens manager frygtede negativ omtale efter Suez-hændelse – alt sammen i en uge, hvor det også kom frem, at BW-dominerede Navigator overtager Ultragas i stor handel.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs