ShippingWatch

Endnu et drillingselskab melder om omfattende redningsplan

Endnu et rigselskab melder om en omfattende restruktueringsplan. Denne gang er der tale om Diamond Offshore, som snart forventer at være ude af amerikansk konkursbeskyttelse.

Foto: Mark J. Terrill/AP/Ritzau Scanpix

Rigselskabet Diamond Offshore melder om opbakning til en omfattende redningsplan.

Diamond Offshore kom sidste forår under amerikansk konkursbeskyttelse via den såkaldte chapter 11 for at få tid til at håndtere en milliardstor gæld. Det har resulteret i en restruktureringsplan, der har opbakning fra "over 70 pct." af obligations- og kreditlångiverne, skriver selskabet i en meddelelse mandag.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Corona-smitte i den sydkinesiske havn Yantian skaber kaos på containermarkedet. Erhvervsmanden Thor Stadil erkender at have mistimet sit forsøg som skibsejer, der har kostet ham og kreditorer store tab. Eitzen-familien, der ejer Christiania Shipping, vil gerne se på fusioner. Vigtige dage for global shipping: IMO's miljøkomité holder møde.

Europas maritime industri får ny formand

Organistationen Sea Europe, der repræsenterer skibsværfter og maritimeudstyrsproducenter i Europa, har udpeget en ny formand, der tidligere har stået i spidsen for Damen Group.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs