ShippingWatch

Semco vil jagte ny vækst fra vind i Taiwan

Næste år åbner Semco Maritime et nyt kontor i Taiwan, der beskrives som et af to kommende vækstmarkeder, hvor selskabets kunder trækker hen. "Vi ser det som et langsigtet potentiale," siger CEO Steen Brødbæk til ShippingWatch.

Foto: Semco Maritime

Efter årsskiftet skal den første medarbejder fra Semco Maritime tage plads på et nyt kontor i Taiwan.

Som en af de helt store kommende "hubs" inden for offshore vind, er det et oplagt sted for den Esbjerg-baserede leverandør at etablere sin næste afdeling, som skal være med til at sikre virksomhedens ambition om at hente halvdelen af omsætningen fra vind og vedvarende energi i 2023.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs